Skip to content

Vår och sommar hår trender och färger

  • by

Det finns ingen bättre tid för att experimentera med ditt hår än under våren och sommaren. Med det varmare vädret kommer en mängd nya hårtrender och färger att prova. Från ombré till pastellfärger finns det något för alla.

Om du inte vet vilken hårtrend du ska prova härnäst kan du ta en titt på vår sammanställning av de hetaste trenderna för våren och sommaren.

Ombré

Ombré är fortfarande en av de mest populära hårtrenderna. Denna gradientfärgseffekt kan uppnås med vilken färg som helst, men blond ombré är särskilt populär under vår- och sommarmånaderna. Om du funderar på att prova ombré, fråga din stylist för en mjuk, naturlig övergång.

Pastellfärger

Pastellfärger är perfekta för vår och sommar. De ger en touch av skoj och lekfullhet till din look. Om du inte är redo att satsa på ett helt pastellfärgat hår kan du prova highlights eller lowlights i en pastellfärgad nyans.

Strandvågor

Strandvågor är den typiska sommarhårfrisyren. Denna avslappnade, rufsiga look kan uppnås med en locktång, saltspray eller till och med bara genom att sova på fuktigt hår. Strandvågor är perfekta för varma sommardagar när du inte vill att håret ska fastna i nacken.

Flätor

Flätor är alltid populära under de varmare månaderna. De håller den klarar sig bra i fuktigt väder och kan kläs upp eller ner. Om du är nybörjare kan du börja med en enkel flätning med tre strängar. När du väl behärskar det kan du gå vidare till mer komplicerade stilar som fishtailflätor och holländska flätor.

Hästsvansar

Hästsvansar är alltid trendiga, men de är särskilt populära under våren och sommaren. De är ett bra sätt att hålla håret borta från ansikte och nacke när det är varmt ute. Hästsvansar kan bäras högt på huvudet eller lågt i nacken. Du kan också klä upp dem med några strategiskt placerade flätor eller vågor.

Uppsättningar

Om du letar efter en mer för en polerad look, prova en uppsättning. Den här frisyren är perfekt för arbete eller speciella tillfällen. Den kan uppnås med lockar, vågor eller till och med rakt hår. Och om du har ont om tid kan du alltid använda ett pannband eller en halsduk för att fejka en uppsättning.

Bobs

Bobs är alltid trendiga, men de är särskilt populära under de varmare månaderna. De är lätta att styla och underhålla och de håller håret borta från nacken. Om du funderar på att skaffa en bob, se till att du först rådgör med din frisör. De kan hjälpa dig att välja rätt längd och stil för din ansiktsform.

Toppknutar

Toppknutar är perfekta för varma sommardagar. De håller håret borta från ansiktet och nacken och passar till alla kläder. Om du letar efter en mer elegant toppknut kan du prova en snygg knut. Om du vill ha en mer avslappnad look kan du prova en rörig knut.

Detta är bara några av de hetaste hårtrenderna för våren och sommaren. Så om du vill förändra din look är det dags att göra det nu. Se bara till att du först rådgör med din stylist för att hitta rätt stil för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *